Annick Lentacker

Experienced HSP Practitioner

Annick Lentacker

Volg mij op Facebook

Testimonials

Als je even niet meer weet van welk hout pijlen maken, probeer dan eens een Flow-test bij Annick! Je krijgt gegarandeerd verrassende inzichten, helemaal "to the point", met de bijbehorende adviezen om de balans weer in evenwicht, en de energie terug op peil te krijgen!
Brenda

Annick Lentacker

Reeds meer dan 22 jaar werk ik full-time als therapeute.  In die tijd heb ik heel wat ervaring opgebouwd in mensen coachen om het maximale uit zichzelf te halen op een leuke en luchtige manier.

Ik heb gewerkt als alternatief en preventief erkend therapeut, vroeger binnen Tremellin Centrum voor Hooggevoeligheid en Anyk The Company of Health, meer recent binnen Mannaz vzw en als directrice van de Mannaz School.

De voorbije 16 jaar ben ik mij gaan bijscholen en specialiseren in hooggevoeligheid.  Als hooggevoelige was ik vooral gefascineerd door de effecten van het "op een verkeerde manier" omgaan met je hooggevoelig zijn.  Want dat kan serieuze gevolgen hebben, zowel fysiek als emotioneel.


Jongeren kunnen individueel bij mij terecht voor een hele resem van 'klachten' die we samen in een rustig tempo een voor een aanpakken.

Ik vind het heerlijk om een gevoelig persoon te zijn.  Counselling is voor mij geslaagd als jongeren hun hooggevoeligheid echt ervaren als een bijzondere gave, iets om trots op te zijn.  Iets wat er voor zorgt dat hun leven bijzonder en speciaal wordt.