Annick Lentacker

Experienced HSP Practitioner

Annick Lentacker

Volg mij op Facebook

Testimonials

Als je even niet meer weet van welk hout pijlen maken, probeer dan eens een Flow-test bij Annick! Je krijgt gegarandeerd verrassende inzichten, helemaal "to the point", met de bijbehorende adviezen om de balans weer in evenwicht, en de energie terug op peil te krijgen!
Brenda

Annick Lentacker

De voorbije jaren associĆ«ren de meeste mensen mij met de Mannaz School. 


Weinigen weten echter dat ik daarnaast al meer dan 25 jaar een eigen praktijk heb waar ik als kinesiologe werk met hooggevoelige jongeren en hun ouders.


Een kwart eeuw waarin ik heel wat ervaring opgebouwd heb in mensen coachen om het maximale uit zichzelf te halen, op mijn eigen luchtige manier.


Naast een start als Heilpraktikerin, ben ik mij de voorbije 18 jaar gaan bijscholen en specialiseren in hooggevoeligheid.  Als hooggevoelige was ik vooral gefascineerd door de effecten van het "op een verkeerde manier" omgaan met je hooggevoelig zijn.  Want dat kan serieuze gevolgen hebben, zowel fysiek als emotioneel.


Jongeren kunnen individueel bij mij terecht voor een hele resem van 'klachten' die we samen in een rustig tempo een voor een aanpakken.


Ik vind het heerlijk om een gevoelig persoon te zijn.  Counselling is voor mij geslaagd als jongeren hun hooggevoeligheid echt ervaren als een bijzondere gave, iets om trots op te zijn.  Iets wat er voor zorgt dat hun leven bijzonder en speciaal wordt.